Skip links

آشنایی کامل تبلیغ در گوگل

آشنایی کامل تبلیغ در گوگل

آشنایی کامل تبلیغ در گوگل

تبلیغ در گوگل


با گسترش فضای مجازی و افزایش ارتباطات اینترنتی، بازار بالقوه وسیعی برای بازاریابی شکل گرفته  و در طی سال های اخیر به دانشی تخصصی تبدیل شده است. موتورهای جستجوگر که یکی از محرکه های اصلی انتقال اطلاعات محسوب می‌شوند، سازوکار ویژه ای یافته و یک فضای رقابتی را به وجود آورده اند. در این میان گوگل به عنوان برترین موتور جستجوگر با عملکردی منحصر به فرد، دامنه وسیع‌تری از خدمات و امکانات را در اختیار کاربران قرار داده است.

یکی از پرطرفداران ترین خدماتی که گوگل در اختیار مجموعه های شرکتی قرار می‌دهد، تبلیغات گوگلی و به نوعی بازاریابی اینترنتی می‌باشد که با وجود پتانسیل فروش بالا، می تواند عایدات فراوانی را به همراه داشته باشد. در این مقاله به برر‌سی جزء به جزء تبلیغ در گوگل پرداخته و امیدواریم بتوانیم در راستای آگاهی شما عزیزان، گامی موثر برداریم. با ما همراه باشید….


تبلیغ در گوگل

تبلیغ در گوگل چیست؟

اگر از کاربران موتورهای جستجوگر باشید، حتما با نتایج جستجو آشنایی دارید و به مواردی برخورد داشته اید که در نتیجه ظاهر شده در بالای صفحه ( یا در مواردی کنار صفحه) در کنار سایت نمایش داده شده عبارت  AD قرار گرفته است. در واقع این همان تبلیغات گوگلی یا به اصطلاح Google adwords  می‌باشد. البته در خصوص تبلیغ در گوگل بحث رقابت سئو نیز مطرح می‌شود که گوگل برای آن هزینه ای دریافت نکرده و تنها به مولفه های موثر در سئو سایت بستگی دارند و تبلیغ شما در رتبه نتایج جستجو انجام میگیرد.

 

سئوی سایت چیست؟


تبلیغ در گوگل


چگونه می توان در گوگل تبلیغ کرد؟

برای انجام تبلیغ در گوگل در ابتدا باید به اکانتی به اسم گوگل ادوردز دسترسی داشته و با شارژ حساب خود و تعریف کلمه کلیدی مورد نظر، تبلیغ خود را به نمایش بگذارید. شرکت های ارائه دهنده این سرویس در ایران نیز موجود هستند و می‌توانید از طریق آن ها اقدام به شارژ حساب نمایید. سوال بعدی که در این رابطه مطرح می شود، که چگونه هزینه تبلیغ در گوگل محاسبه خواهد شد؟

 

تبلیغ در گوگل

 

 

هزینه تبلیغ در گوگل

به طور کلی هزینه تبلیغات کلیکی گوگل بر حسب تعداد کلیک بوده اما سازکار این امر و تعرفه هر کلیک بر اساس موارد مختلفی بررسی می‌شود. اگر با اصول کلی سئو سایت آشنایی داشته باشید، این مسئله مطرح می‌شود که آیا کلمه کلیدی مورد نظر در متنی اختصاصی و در تایتل شما قرار دارد یا خیر.

برای مثال فرض بفرمایید کلمه کلیدی که قرار است در تبلیغ خود به نمایش بگذارید، کلمه “وکیل طلاق توافقی” باشد. در صورتی که محتوایی با این تایتل در سایت شما موجود و دارای محتوایی مناسب باشد، هزینه هر کلیک کمتر بوده و در صورتی که محتوایی با این عنوان موجود نباشد هزینه هر کلیک بیشتر محاسبه خواهد شد.

 

شاخصه‌های مختلفی مانند سرعت لود و ویژگی‌های مربوط به سئو نیز در نرخ هر کلیلک موثر می‌باشد. موارد دیگری که در بحث نرخ هر کلیک مطرح می‌شود، می توان به CTR  اشاره کرد که بیانگر میزان سرچ کلمه و تعداد کلیک است. به عنوان نمونه کلمه “وکیل” که امروز 200 بار در گوگل سرچ شده و کاربران 20 بار بر روی سایت شما کلیک کرده اند، سی تی آر سایت شما معادل  200/20 یعنی 10% می‌باشد که هر اندازه میزان آن بالاتر رود، نرخ هر کلیک کمتر می‌شود. 

نظر دهید