Skip links

5 راه برای رونق کسب و کارهای خانگی

5 راه برای رونق کسب و کارهای خانگی

5 راه برای رونق کسب و کارهای خانگی

رونق کسب و کارهای خانگی


در دنیای امروز، دیگر کمتر کسی از گسترش روز افزون فروشگاه های اینترنتی و بازار های بزرگ مجازی، بی اطلاع است. در ابتدای امر به نظر می‌رسید که این اتفاق، باعث از بین رفتن مشاغل خُرد و بازار های کوچک خانگی می‌شود، اما با پیشرفت شبکه های مجازی و افزایش چشمگیر کاربران آنها، امروزه شاهد رونق روز افزون کسب و کار های خانگی هستیم. در این مقاله مروری بر چند راهکار برای حصول نتیجه ی بهتر از مشاغل خانگی خواهیم داشت.


رونق کسب و کارهای خانگی


1- فعالیت مناسب در فضای مجازی

 

سعی کنید در تمام شبکه های مجازی یک پیج فعال داشته باشید. در تلگرام و اینستاگرام و دیگر شبکه ها، صفحه ای کاملا مجزا برای معرفی کسب و کارتان تاسیس کرده و از گذاشتن مطالب غیر مربوط به شغلتان در آنها، پرهیز کنید. چرا که چنین کاری نظم را از صفحه شما دور کرده و باعث می شود بیننده صفحه شما را چندان جدی نگیرد. ساختار منظمی را در اداره صفحه تان پیش گرفته و به کار ببرید. سعی کنید در زمانهای مشخصی از روز پُست بگذارید و یک فاصله زمانی مشخص را نیز بین انتشار آنها رعایت کنید.


2- ارتباط با مخاطبان

 

اگر شما صاحب یک صفحه یا پیج مجازی برای معرفی کسب و کار خانگی و کوچکتان هستید، می‌دانید که افزایش مخاطبان تا چه اندازه بر روند فروش و معرفی شما تاثیر گذار است. حتی اگر همه بینندگان صفحه، از شما خرید نکنند، مطمئن باشید که حلقه واسط معرفی شما به چند نفر دیگر خواهند شد و این چرخه ادامه پیدا می‌کند. برای جذب مخاطبان بیشتر سعی کنید از ابتدای راه اندازی صفحه، با آنها ارتباط داشته باشید. سوالات مخاطبان را با صبر و حوصله پاسخ داده و سعی کنید شرایط خرید و مزیت های اجناس یا خدماتتان را با جزییات به آنها توضیح دهید. از طرف دیگر، به مخاطب یا خریدار این امکان را بدهید که پس از خرید نیز بتواند با شما در ارتباط بوده و نظراتش را بیان کند.


3- برند سازی

 

با محصول یا خدماتتان جدی برخورد کنید. از همان مرحله اول سعی کنید لوگوی خاصی را برای خودتان طراحی کرده و سپس آن لوگو را در پُست های صفحات مجازی تان، در معرفی خدماتتان و در تمامی مراحل بسته بندی و ارائه به کار ببرید. با این کار، شما کم کم صاحب یک برند می‌شوید و می‌توانید آن را در ذهن بینندگان و مخاطبانتان حک کنید. اگر شما فعالیت‌های خودتان را جدی بگیرید، دیگران هم در این مساله با شما سهیم خواهند شد.


4- خلاقیت

 

از آنجا که کسب و کار شما کوچک و خانگی است، پس نیازی به تبلیغات با هزینه‌های گزاف و معرفی های گران قیمت ندارید. در واقع برای رونق کسب و کارهای خانگی سعی کنید برای کارتان و صفحه های مجازی مربوط به آن، ارزش قائل شوید. از عکس های زیبا و حرفه ای برای معرفی خدماتتان استفاده کنید، محصولات  ارسالی برای مشتریانتان را زیبا و جذاب بسته بندی کنید و سعی کنید با استفاده از خلاقیت، کاری کنید که کسی پیش از شما نکرده است.


5- شناخت

رقبایتان را بشناسید و فعالیت های آنها را دنبال کنید. از آنجا که در دنیای امروز، هیچ شغلی تازه و جدید نیست، در هر زمینه ای که فعالیت کنید، کسانی هستند که می‌توانید از موفقیت آنها الگو بگیرید. از طرف دیگر، باید جامعه مخاطبانتان را نیز شناسایی کرده و از نیاز ها و اهداف آنها اطلاع و شناخت کامل داشته باشید. شما باید خودتان را با شرایط آنها تطبیق داده و سعی کنید توجهشان را جلب کنید. مثلا اگر جامعه هدف شما افراد شاغلی باشند که فرصت چندانی هم برای سر زدن به شبکه های مجازی ندارند، شما باید ساعت مناسبی را برای پُست گذاشتن انتخاب کرده و همچنین سعی کنید متون کوتاه و مفیدی برای آنها بنویسید.


رونق کسب و کارهای خانگی

منبع: گروه بازاریابی مارکت پیما

به قلم: رها خلیلی

 

نظر دهید