Skip links

5 راهکار برای کاهش نرخ پرش سایت

5 راهکار برای کاهش نرخ پرش سایت

5 راهکار برای کاهش نرخ پرش سایت

کاهش نرخ پرش سایت

قطعا برایتان پیش آمده که موضوعی را در گوگل جستجو کنید و با انبوهی از نتایج مرتبط با موضوع مورد نظرتان،  بر خورد کرده اید. سپس چند وب سایت را باز کرده و بخش عمده آن ها را بدون صرف زمان و با چند ثانیه مرور ، بسته و به سراغ نتایج بعدی می روید. به این عمل، پرش سایت می گویند. البته وارد شدن به صفحه دیگری از وب سایت را نیز پرش سایت می گویند.

 

درصورتی که وب سایت شما نرخ پرش بالایی داشته باشد، چه باید کرد؟

قبل از هرکاری، باید بفهمید که کدام صفحات بخصوص در سایت شما بالاترین نرخ پرش را دارند. این صفحات، صفحاتی هستند که باید روی آنها تمرکز کنید.

برای مشاهده ی نرخ پرش سایت خود، باید وب سایت خود را به کنسول جستجوی گوگل متصل کنید. سپس وارد گوگل آنالیتیکس (ابزار تحلیلی گوگل) شوید و نرخ پرش هر صفحه در وب سایت خود یک به یک را بررسی کنید. اگر گوگل آنالیتیکس را در وب سایت خود ندارید، ابتدا باید آن را نصب کنید و کمی به آن زمان بدهید تا اطلاعات مربوط به نرخ پرش وبسایت شما را جمع آوری کند.

 

اگر نمی خواهید چنین فرایند پیچیده ای را طی کنید، می توانید به جای آن افزونه MonsterInsights را نصب کنید.

توجه: افزونه MonsterInsights فقط در وب سایت های وردپرسی کاربرد دارد.

توجه هر چه بیشتر  و به کار گیری راهکار های کاهش نرخ پرش سایت می تواند راندمان وب شما را افزایش دهد. زیرا موتور های جستجو با تحلیل آمار پرش  سایت شما متوجه می شوند که کارکرد وب تان، مورد پسند کاربران هست یا خیر. زیرا موتورهای جستجو به دنبال بازدهی بالای کارکرد خود هستند. وقتی آمار پرش سایت بالا برود بدین معناست که به احتمال زیاد موضوع پرداخته شده با مطلبی که جستجو شده همخوانی ندارد که بیننده آن سایت را ترک کرده است.

حال به بررسی 5 راهکار برای کاهش نرخ پرش سایت می پردازیم.

 

5 راهکار برای کاهش نرخ پرش سایت

 


 

پیش از اینکه راه های مختلف کاهش نرخ پرش وبسایت را بررسی کنیم، بیایید به اتفاق به برخی مسائل دیگر که می توانند بازدید کنندگان را از وبسایت شما فراری بدهند نگاهی بیاندازیم.

عموما بازدید کنندگان ، وبسایت هایی که دارای موارد زیر هستند را بلافاصله ترک می کنند:

  • سرعت بارگیری (Loading) پایین
  • باگ هایی که مانع بارگیری درست وبسایت می شوند
  • Pop up هایی (پنجره های کوچک که حین بارگیری سایت باز می شوند) که موجب حواس پرتی می شوند
  • تبلیغات آزار دهنده

اگر وبسایت شما نیز مشکلاتی از قبیل موارد بالا را دارد، ابتدا این مشکلات را برطرف کنید، اینکار بهترین راه برای کاهش نرخ پرش سایت می باشد.

اگر وبسایت شما هیچ یک از مشکلات مذکور را ندارد، باید برای پیدا کردن و حل مشکل نرخ پرش سایت، جستجوی عمقی تری انجام بدهید.

محتوای جستجوی کاربر با موضوع در وب سایت شما یکی باشد.

 

یکی از بهترین راهکار ها برای کاهش نرخ پرش سایت، اهمیت دادن به محتوای سایت است. زمانی که کاربر، موضوعی را جستجو می کند، در مرحله اول به محتوای نمایش داده شده دقت می کند. اگر همان مطلبی که در جستجویش بود را ببیند، قطعا زمان بیشتری را برای مشاهده صرف می کند. اما بخش عمده سایت هایی که از پرش بالایی برخوردار هستند، به این موضوع توجهی ندارند.

 

راه حل: در محتوای صفحات سایت خود دقیقا به موضوع مورد نظر کاربر بپردازید. بررسی کلیدواژه ها (key words) به شما در این راه کمک شایانی می کند.

 

محتوای وب سایت خود را واضح تر و خواناتر کنید

فرقی نمی کند وب سایت شما یک وبلاگ، فروشگاه آنلاین یا حتی یک وب سایت شرکتی باشد. متن های موجود در سایت باید به راحتی قابل خواندن باشند.

متن قابل خواندن می تواند ظاهر وبسایت شما و نیز احساس بازدیدکننده نسبت به آن را به طرز چشمگیری بهبود ببخشد و همچنین درک پیغام شما را برای بازدیدکنندگان آسان تر کند. مخصوصاً، این امر زمانی صدق می کند که وبسایت شما با محتوای متنی بارگذاری شده باشد.

در قسمت پایین سه ​​روش به شما معرفی خواهیم کرد که بکمک آنها می توانید خوانایی وب سایت خود را بهبود ببخشید:

حالت نوشتار وب سایت خود را با دقت انتخاب کنید. این موضوع که فونت‌های جالب می‌توانند یک وب‌سایت را جذاب‌تر نشان دهند حقیقت دارد، اما معمولاً باعث خوانا تر شدن محتوای وبسایت نمی شوند. وب سایت شما باید فونتی داشته باشد که توسط چشم راحت تر خوانده شود.

فونت را بزرگتر کنید و از جملات کوتاه تراستفاده کنید. امروزه دامنه ی توجه مخاطبان تغییر کرده است. خوانندگان امروزی حوصله مرور و خواندن پاراگراف های طولانی را ندارند. شما باید از جملات کوتاه تر استفاده کنید و فونت را بزرگتر کنید تا بازدیدکنندگان وبسایت بتوانند محتوای شما را سریعتر بررسی کنند.

فاصله بین خطوط را افزایش دهید، فضاهای خالی بیشتری اضافه کنید و محتوا را به بخش های مختلف تقسیم کنید. ساختار محتوای وبسایت شما بسیار مهم است. مطمئن شوید محتوایی که در اختیار دارید به بخش های مختلف تقسیم شده است و پاراگراف ها موجود نسبت به یکدیگر فاصله‌ی زیادی دارند.

Medium.com نمونه بارز وب سایتی است که به خوانا بودن محتوای وبسایت خود اهمیت می دهد.

مخاطب درست را مورد هدف قرار دهید

شما می‌توانید هرچه قدر که دوست دارید بهینه‌سازی‌هایی را که می‌خواهید انجام دهید، اما اگر مخاطبین مناسب را برای ورود به وب‌سایت خود جذب نکنید، نرخ پرش وبسایت شما، بهبودی نمی‌یابد.

برای مثال، فرض کنید صاحب یک شرکت حقوقی متخصص در زمینه مسائل حقوقی شرکت‌ها هستید، طبیعتا قصد دارید وب سایت تان فقط مدیران سطح بالا را جذب کند. همچنین، اگر وب سایتی دارید که در زمینه ی معاملات قطعات فنی خودرو فعالیت می کند، حتما ترجیح می دهید فقط علاقه مندان به خودرو به وب سایت جذب شوند.

اگر مخاطبان اشتباهی را جذب کنید، طبیعی است که بازدیدکنندگان میلی به گشت و گذار در وبسایت شما نداشته باشند.

از فضای ساده و خلوت برای طراحی سایت استفاده کنید

 

توجه بالا به طراحی سایت برای جذب حداکثری سلیقه بیننده بسیار مؤثر است. طراحی ساده یعنی از پیچیدگی های طراحی که بیننده را از موضوع اصلی منحرف می سازد پرهیز کنید. نکته مهم دیگر، این است که طراحی باید خلوت باشد. زیرا استفاده از عناصر بصری در تعداد زیاد، باعث تشویش خاطر کاربر می گردد.


فاکتور‌های مهم تولید محتوا برای سئوی سایت


سرعت لود سایت شما

 

البته هموطنان ایرانی بواسطه سرعت کم اینترنت، انسان هایی صبور و با تحمل بالا هستند! اما بخش عمده پرش ها، هنگامی است که بیننده زمان زیادی برای لود و کامل شدن صفحه سایت شما می گذراد. هر چه سایت ساده و سبکتر و در عین حال کارآمدتر باشد، جذب بیننده بالاتر می رود.

 

باز شدن صفحه به صورت کامل در مرورگر ها

شاید سخت ترین موضوع مورد بررسی، توجه به باز شده صفحه در مرورگرهاست. هر چه سایت شما در مرورگر های کامپیوتر و موبایل قابل دسترسی و واضح تر باشد بهتر است و نرخ پرس کمتری خواهید داشت. به این منظور لازم است سایت شما از طراحی (responsive) بهره مند باشد. کلیه منو ها، دکمه ها و فرم ها بایستی برای نمایش در گوشی موبایل و تبلت نیز بهینه و سازگار شده باشند.

اعتبار خود را از طریق برندسازی افزایش دهید

طبیعتا دوست ندارید که وب سایت شما مانند بسیاری از سایت های کسب و کار کوچک، کم ارزش و سَمبَل شده به نظر برسد. در عوض، شما باید برای داشتن یک وب سایت حرفه ای با گرافیک های سفارشی، برندسازی ثابت و تصاویر با کیفیت بالا تلاش کنید .
داشتن چنین سایتی باعث می شود که بازدیدکنندگان شما، کسب و کار یا وبلاگ شما را جدی بگیرند.

 

حواس پرتی ها را حذف کنید

 

برای خلوت تر کردن ظاهر سایت و جلب توجه کاربر به مطالب اصلی، خیلی از موارد اضافی می تواند حذف شود. از کادرهای بیشمار تبلیغات که اول به نمایش در می آید تا امکانات اضافی مثل تقویم، موزیک پلیر و غیره.


بازاریابی اینترنتی به سبک مارکت پیما

کاهش نرخ پرش سایت
www.hostpapa.com

به قلم: سید علی ابطحی ( تیم تولید محتوا مارکت پیما)

               

نظر دهید