Skip links

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

سئوی سایت و رتبه گیری در نتایج گوگل، بخش عظیمی از فعالیت‌های بازاریابی دیجیتال را تشکیل می‌دهد. با توجه به بروزرسانی دائم الگوریتم موتورهای جستجوگر و البته افزایش آگاهی مخاطبان، استراتژی‌های راهبردی نیز مدام در حال تغییر بوده و بازاریابان دیجیتال حرفه‌ای به خوبی می‌دانند که روش های قدیمی و بدون بروزرسانی، برای رقابت در این فضا، کارساز نیست. مهم ترین نکته‌ای که باید بدانید این است که ” رقابت در نتایج گوگل کاملا به فضای رقابتی حوزه کلمات مربوطه بستگی داشته و اصول و تکنیک های رتبه گیری در یک حوزه، الزاما قابل تعمیم به دیگر حوزه ها نخواهد بود. با ما همراه باشید…

 

 

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

 

 

برای رتبه گیری در جستجوی کلمات “راهبرد اجرایی ثابت است”

 

مسلما برخی از اصول کلی سئو و چهارچوب فعالیت ثابت است اما راهبرد اجرایی برای رتبه گیری و رقابت نمی‌تواند ثابت باشد. برای مثال اگر قرار است شما در کلمه‌ی ” بازاریابی دیجیتال ” رتبه سایت خود را افزایش دهید از نوع خاصی استراتژی محتوا، بک لینک و سئوی داخلی و … استفاده می‌کنید، همین راهبرد را برای رتبه گرفتن سایت دیگر در کلمه ای مانند ” پزشک زیبایی” استفاده کنید، نتیجه ثابتی نخواهید گرفت.

 

توجه داشته باشید که 

 

  • الگوریتم جدید گوگل حساسیت بالایی به رضایت مخاطبان دارد. مخاطبان حوزه‌های مختلف، با شیوه‌های مختلف بازاریابی محتوا جذب سایت می‌شوند. بنابراین …
  • مولفه های موثر در سئوی سایت در همه جا ثابت نیستند. چراکه یک مولفه با توجه به ” شاخصه های دیگری” اعم از رقیبان، نوع مخاطبان و …. توسط گوگل در جستجوی “کلمه ای مشخص” ارزش گذاری می شود.

ا

برای تولید محتوا سئو دان، عملکرد بهتری از نویسنده دارد!

 

زمانی بود که به علت ” رقابت پایین و عدم حساسیت مخاطبان، الگوریتم قدیم موتورهای جستجوگر” هر گونه تولید محتوایی با کمی دانش سئو قابل رتبه گیری بود. درواقع تولید محتوا بیشتر به سمت ترجمه نه چندان دلنشین متون خارجی و البته اضافه کردن کلمات کلیدی و دیگر موارد انجام می‌شد و از طریق سئوی خارجی، نتایج قابل قبولی به دست می‌آمد.

اما در حال حاضر با وجود این حجم از رقابت و مخاطبان آگاه و حساس، تولید محتوا باید سمت سوی مخاطب پسند داشته باشد و بتواند از طریق اصول ” بازاریابی محتوا، به جذب و اعتماد سازی بپردازد. همچنین بخش گوگل پسند بودن محتوا نیز با حساسیت بالاتری باید انجام شود.


حجم محتوای مطلب هرچه بیشتر، بهتر !

 

این موضوع صحیح است که گوگل محتوای بیشتر در یک پست را مناسب تر می‌داند، اما نقش تعیین کننده‌ای مانند نرخ پرش، نباید دست کم گرفته شود. وقتی صحبت از استراتژی تولیدمحتوا می شود، اکثرا به این نتیجه می‌رسند که حجم محتوای برای یک پست هرچه قدر بیشتر باشد بهتر است. اما در مواقعی اینطور نیست!

مخاطبان با توجه به میزان حساسیت، آگاهی و شاخصه های مختلفی دسته بندی می‌شوند. در برخی حوزه‌ها و جستجوی کلمات، مخاطبان به دنبال مطالب کوتاه و مختصر هستند و پستی با تصاویر بیشتر است که آن ها در صفحه نگه می‌دارد. پس در مواقعی بهتر است از استراتژی تولید محتوا به گونه ای استفاده کنید که مخاطب را راضی نگه دارید تا گوگل!

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت – مسلما نظرهای مخالفی نیز وجود دارد که قابل بحث و گفتگو هستند. در این مطلب سعی شده به اختصار دیدگاه خطی بودن استراتژی سئو کنار گزاشته شود و افراد بیشتر به اصول بازاریابی، مخاطب شناسی و … توجه داشته باشند.  

 

به قلم مارکت پیما 

 

نظر دهید